Lidmaatschap

 

Een lidmaatschap als jeugdlid kan van je zevende tot je achttiende. Ook na je achttiende kun je op verschillende manieren als lid betrokken zijn bij Zwervers Groningen. Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Lid worden als jeugdlid

Als jeugdlid zijn er verschillende groepen waar je op basis van leeftijd wordt ingedeeld. Deze groepen noemen we ook wel speltakken. Kinderen tussen 7-11 jaar komen bij de Welpen, van 11-15 jaar gaan ze verder als Scouts, en de laatste tak voor de jeugdleden zijn de Explorers, van 15-18 jaar. Meer informatie over de speltakken kun je vinden onder het kopje groepen.

Om lid te worden als jeugdlid bestaan er voor de welpen en de scouts op dit moment wachtlijsten. Je kunt je op de wachtlijst laten plaatsen door contact op te nemen met ons via ons contactformulier.

Lid worden als stam/leiding/andere betrokkenen

Na de Explorers ga je als lid naar de Stanleystam. Als stam kun je vrijwilliger zijn binnen de groep als leiding van een speltak of gewoon als stamlid. Daarnaast bestaat zowel het groeps- als het stichtingsbestuur uit vrijwilligers, waarbinnen ouders maar ook anderen betrokken zijn.

Op dit moment zijn wij dringend op zoek naar scouts leiding, maar ook de andere speltakken zien graag nieuwe enthousiaste vrijwilligers tegemoet. Ook hier kun je vrijblijvend een keer langskomen om te kijken of het wat voor jou is. Neem gerust contact met ons op via ons contactforumulier voor meer informatie.